Ångtåg med BLJ 5 Thor 

Karta

 Köpa biljett?

    Följande alternativ finns:
  • På Lennakattens station i Uppsala (stationshuset vid spår 10 på Uppsala C) trafikdagar. Här går det även bra att betala med kort!
  • Ombort på tåget. Endast kontant betalning.
  • I förköp via SJ (www.sj.se). Se faktarutan nedan. Det är något billigare att köpa biljett på vår station i Uppsala och ombord på tågen.

Barnvagnar, cyklar och rullstolar

Barnvagnar och cyklar får åka med i resgodsvagnen eller i resgodsutrymmet på rälsbussen. Vår personal hjälper till med lyft, lastning och lossning.
Rullstol på tåget

Får hundar följa med? 

Ja, hundar är välkomna ombord. 


Trafiksäsongen 2016

Trafiksäsongen sommaren 2016 planeras som bäst just nu. Trafikdagar och tidtabell kommer att publiceras här så snart de är klara. Det verkar kunna bli några nyheter tillsammans med de traditionella resmålen med Lennakatten. 

 

Förköp av biljetter

Förköp kan göras via SJ på deras hemsida www.sj.se. Biljett går att köpa både för lokal enkelresa med Lennakatten och som kombinationsbiljett inkluderande anslutande tåg- eller bussträcka. Dessa biljetter kan fås för egenutskrift, som mobilbiljett eller för avhämtning hos SJ:s återförsäljare. Biljetter går även att köpa i SJ:s (stora) grå biljettautomater som finns på alla större järnvägsstationer, bl.a. på Uppsala C. Endast enkelbiljetter säljs från/mellan/till följande resmål: Uppsala C, Bärby (Gunsta), Marielund, Selknä, Fjällnora, Lenna (OBS stavningen!), Almunge, Faringe.

 

Kontakt

Frågor om biljetter, trafiken och beställningar skickas till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

För andra ärenden, skicka till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.